måndag 19 november 2012

Nu "tältar"- expanderar vinterträningen upp!

Nu växlar HRK's vinterträning upp under ledning av Olle och Peter som instruerar och manar på!
Vår lilla men effektiva träningshall har nu fått tillökning i form av ett tält från (Fest & Tält) så nu flyttar de fysiska tuffa övningarna ut i båthallen. Peter och Olle lovar att värmen kommer hållas uppe och det ser riktigt "core" ut, nu kör vi så det ryker-ångar på!

Välkomna in i värmen och tältet!



De fina roddmaskinerna står redo med och har också fått utökning i form av en "Dynamics,
http://www.concept2.com/indoor-rowers/dynamic
 en välkommen och underbar roddmaskin som får en att känna glidet i vattnet och de snabba rycken i intervallerna känns som i en båt, bara det härliga vattenskvalpet saknas. 
Sen att ryggen mår riktigt bra efter passet gör det ännu bättre.




Väl mött i träningsvimlet 

önskar HRK

tisdag 13 november 2012

Copenhagen Harbour Race 2012

Lördagen den 13 oktober var det ett gäng från Helsingborgs Roddklubb och en man från Höganäs Roddklubb, som åkte till Danmark för att deltaga på Copenhagen Harbour Race. Det var ett lopp på 6,5 km där vi hade en damfyra coastal, en herrkombination coastal och en HRK:are i en enkelåra herr åtta.

Det var långt över hundra deltagare på tävlingen och alla var laddade till max! Med på loppet fanns deltagare från Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Italien och Schweiz.

Helsingborgs Roddklubb, i herrkombinationen med Höganäs Roddklubb, vann överlägset coastal loppet! Vi gratulerar här Daniel Böcker från Helsingborgs Roddklubb och Dennis Gustavsson från Höganäs Roddklubb!! Bra jobbat!!