fredag 21 oktober 2011

försöksheaten gav en A-final och två b-finaler i Bari WRCC




Peter in som fin tvåa på "målrakan"!
Ciao!

Dagen började lugnt och fint med stilla väder, småkrusigt på vattnet.

Tidiga försökheat för de våra och resultaten enligt nedan.


Peter gick till A-final efter en mycket bra rodd och med fin taktisk disponering, Peter tog ledningen på första benet och kunde sedan kontrollerat komma in som fin tvåa. Dock ett litet "orosmoln" dök upp under loppet på andra benet, Peters puls stack iväg igen, inte riktigt som innan utan han kunde slå av på tempot och hålla allt under kontroll men oavsett inte enligt planerna. Peter var dock i fint form efter loppet, pulsen nere igen och med god vila, mat, sömn så är Peter med på startlinjen i morgon. Vi håller tummarna att den längre final banan,(dagens var kort ca 3 km) kan vara gynnsam för Peters upplägg.

Peter på storbildsskärmen-coolt!

Daniel kom in på 10:e plats och är klar för B-final, i det andra heatet gick Andreas och öppnade fint och hängde med fint men fick sedan krampkänning i underarmarna och föll igenom i startfältet och kom också på en 10:e plats, klart missnöjd.


Hela teamet är samlat!

Vi håller tummarna för alla tre imorgon, b-finalen går 8:20 A-final, 11:40 ca.


3 kommentarer:

  1. Bra jobbat alla!! Imorgon kommer vi tänka på er på exakta klockslag!!!! /Therese

    SvaraRadera
  2. Jag håller tummarna!

    Tittade på bilderna som lagts upp på worldrowing.com. Bild nr 25 måste vara Daniel. Damerna fick riktigt kustroddväder. Synd att det inte var tider från heat 1. Daniel står som nia - hur långt ifrån a-finalplats var det? Och längre än tre kilometer måste banan varit. Ca fem är min gissning.

    SvaraRadera
  3. jo fem var det nästan, det kom tyvärr inga tider men det var en klar nia så ingen dramatik om A/B final.

    SvaraRadera