söndag 6 juni 2010

Tredubbel seger för HRK!!


Det blev tredubbel seger för Helsingborgs Roddklubb lördagen den 5/6 i Landskrona! Det var på det årliga Triangelloppet som HRK tog hem segern med bravur! Först ut var herrarnas inriggare med fyra roddare i båten på distans 300 meter. Det blev en jämn kamp lagen emellan och det var mycket spännande för publiken att följa. Roddarna var Peter Berg, Jonathan Wright, Bertil Ljunkvist och Mats Leo. Cox var Thérèse Jakobsson.

Därefter följde inriggare damer också med fyra roddare. Laget bestod av Lisa Ekdahl, Micaela Axelsson, Thérèse Jakobsson och Tina Johansson. Cox var Jonathan Wright. Här var det walkover från Danmarks damer så poängen var ju lättplockade. Annars hade det nog blivit en tuff match för deras damlag är mycket duktiga roddare.

Sist ut i tävlingen gick kustdubbel mix också på distans 300 meter. Alltså ett lag med en dam och en herre. Från HRK var det Lisa Ekdahl och Jonathan Wright. Tvåa kom Helsingörs laget som låg mycket nära bakom HRK! Ett tufft och spännande lopp vill vi lova! Landskrona kom på en god tredjeplats!

Text och foto: Thérèse Jakobsson






































































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar