torsdag 25 augusti 2011

Farstarodden 13- 14/8 2011

Foto: Daniel Böcker



Lördagen den 13- 14 augusti representerade Andreas Stensson Helsingborgs Roddklubbs färger uppe på Farstarodden! På det första loppet under lördagen rodde Andreas bra och kom på en fin fjärdeplats och var mycket nöjd!

På söndagen rodde Andreas sitt första 2000 meters lopp för i år. Andreas hade svårigheter med vinden och kom på en femteplats och kände sig inte nöjd. Med på tävlingsbanan fanns Lassi Karonen som ror för Leksandsklubben Brudpiga RK, Pontus Gustavsson som ror för Höganäs Roddklubb och Anders Joelsson från Hammarby Roddklubb.

Bra kämpat säger vi från HRK!


Kommande tävling sker lördagen den 27/8 i Waxholm på distanskapprodden – Sveriges äldsta roddtävling för 101 gången, hos Waxholms Roddförening. En sträcka som tar ungefär en timme att ro. Tävlingsklasserna består av en herr- och en damklass och bansträckan är 14,5 km. Tävlingen innehåller även kustrodd i klasserna C1x och de ror en sträcka av 3 km.

De som tälvar för Helsingborgs Roddklubb är Peter Berg, Daniel Böcker, Jonathan Wrigth, Andreas Stensson och Tim Wrigth.

Lycka till säger vi från HRK!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar